CAFETARIA GRILL ABOE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Grill Aboe. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 21:56 I didn’t get the right order...
11 nov 2022 om 18:48 I do not understand why I am told to review my order when it hasn't even arrived yet. I was supposed to receive it more than 2 hours ago. I chose 90 minutes only beach I had to complete this field in order to submit the review.
28 okt 2022 om 2:05 I didn’t get my right order
28 okt 2022 om 1:14 Waardeloze tent eten nooit aangekomen. Naar de zaak gebeld zeggen ze dat het mijn fout is
1 okt 2022 om 23:03 Prima
16 sep 2022 om 9:28 Helemaal prima dat broodje shoarma!
10 jul 2022 om 1:43 Heel lekker, snelle bezorging !
29 jun 2022 om 22:22 Really nice food, bit slow delivery
25 jun 2022 om 19:08 Zou er binnen 15min zijn, duurde bijna 1,5 uur! Pizza niet meer warm en de gyros leek meer op shoarma, slappe friet.
12 jun 2022 om 19:55 Prima kapsalon en snel geleverd met gratis bezorging
2 jun 2022 om 20:22 Ik zweer was goeie matig
15 mei 2022 om 10:06 Eten eten kwam nooit. Zelfs na meerdere malen bellen. We hebben betaald maar niks gekregen.